Johnson Matthey

Recherches associées: Avis sur Johnson Matthey | Offres d’emploi chez Johnson Matthey | Salaires chez Johnson Matthey | Avantages sociaux chez Johnson Matthey
      Entretiens chez Johnson MattheyEntretiens d’embauche pour Research Scientist chez Johnson MattheyEntretien chez Johnson Matthey

10 nov. 2014
      Billingham, England

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Johnson Matthey (Billingham, England) en sept. 2014

I applied online, then had two interviews, one phone interview and two weeks later in Johnson Matthey. The one in Johnson Matthey was in two section, one technical and one non-technical interview, each took 1.5 hours. They interview went very smooth. Typical questions like why you want to work for this company? What challenges have you faced in research and how did you manage it? Where you see yourself in 5 years? Give some examples of cases that you have shown creativity or innovation?

Some technical questions

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Research Scientist chez Johnson Matthey

14 nov. 2023
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Johnson Matthey (Londres, Angleterre)

entretien avec une personne RH sur les competences transverses puis entretien technique avec les managers ou l'on doit faire une presentation sur son parcours puis repondre a des questions techniques liees au poste et d'autres sur ses soft skils

comment gerer des situations de stress?

5 sept. 2022

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 mois. J'ai passé un entretien chez Johnson Matthey en juin 2022

Initial phone screening, followed by a 90 min technical panel interview on MS Teams. Had to prepare a 15 min presentation about previous research relevant to the role (I presented a section of my Ph.D. research).

How would you measure XXXX? What do you think is a viable technique to make this method (specific to the role) relevant to the industry? Give an example of a time when you showed initiative in the lab.

7 mai 2023
      Stockton-on-Tees, England

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Johnson Matthey (Stockton-on-Tees, England) en mars 2022

Multiple interview stages, leading to panel interviews. Unfortunately did not come back with a reply despite signing the gradcracker pledge to offer feedback if you make it to an interview

Explain what you know of about the hydroformylation process