Jimmy John's

Fait partie de Inspire Brands

Recherches associées: Avis sur Jimmy John's | Offres d’emploi chez Jimmy John's | Salaires chez Jimmy John's | Avantages sociaux chez Jimmy John's
      Entretiens chez Jimmy John'sEntretiens d’embauche pour Store Associate chez Jimmy John'sEntretien chez Jimmy John's

Entretien pour Store Associate

6 mai 2019

J'ai passé un entretien chez Jimmy John's

The owner was very friendly. It was a good interview. We talked about my past experience and time in school. There was a $50 bonus for memorizing the entire menu in one week.

Past work experience

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Store Associate chez Jimmy John's

Entretien pour Associate In Store

22 oct. 2014
      Saint Louis, MO

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Jimmy John's (Saint Louis, MO) en juil. 2014

Awful, advertised at 230 pm, got there after a long bus trip at 2:40pm, closed,no one there. In discussion with employer they stated they interviewed 11 people including a Manager and started at 2:30 and left at 2:40. 11 employee interviews in 10 minutes then gone, come on! They commented that in jobs you must be precise on arrival and anyone arriving AFTER 2:30 would not be seen nor anyone arriving 15 minutes or less in advance of 2:30. All I can say is that this Franchise was incredibly demanding of it's possible new employees. Too bad.