Jewels by Star

Recherches associées: Avis sur Jewels by Star | Offres d’emploi chez Jewels by Star | Salaires chez Jewels by Star | Avantages sociaux chez Jewels by Star
      Entretiens chez Jewels by StarEntretiens d’embauche pour Photo Editor chez Jewels by StarEntretien chez Jewels by Star

Entretien pour Photo Editor

27 sept. 2019
      New York, NY

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Jewels by Star (New York, NY) en août 2019

Was surprised with a test on the spot -it would have been nice to know beforehand- in a poorly set up computer, yellow light office, and a malfunctioning Wacom tablet. They want the world from you, ask for years of professional and jewelry experience, but offer almost minimum wage salary. Disrespectful to say the least.

Are you comfortable doing hand modeling