Intelenet

Recherches associées: Avis sur Intelenet | Offres d’emploi chez Intelenet | Salaires chez Intelenet | Avantages sociaux chez Intelenet
      Entretiens chez IntelenetEntretiens d’embauche pour Escalation Engineer chez IntelenetEntretien chez Intelenet

Entretien pour Escalation Engineer

11 juil. 2018
      Hyderâbâd

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Escalation Engineer chez Intelenet

Entretien pour Escalation Engineer

22 févr. 2021
      Hyderâbâd

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Intelenet (Hyderâbâd) en mai 2018

IT was a regular JAM round and then google apti exam after clearing them we need to attend to HR of google OPS round the HR was very fine but due to my resume he rejected me as they are not interested in taking any Btech grads i suggest ppl who are attending next to go to the HR round wiht a resume with less technologies in it

tell me about yourself with any topic from them

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Intelenet (Hyderâbâd) en juin 2018

First round is JAM Session. Then after that they called for an Interview in Location. There you have to write an Online test which consists of English, Critical Reasoning and questions on some Google Products. Then the other day , Interview was happened in Google office.

They asked new Google Products.