Insight

Recherches associées: Avis sur Insight | Offres d’emploi chez Insight | Salaires chez Insight | Avantages sociaux chez Insight
      Entretiens chez InsightEntretiens d’embauche pour Client Operations Representative chez InsightEntretien chez Insight

Entretien pour Client Operations Representative

21 mars 2023

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Client Operations Representative chez Insight

Entretien pour Client Operations Representative

6 août 2024
      Pasig City

J'ai passé un entretien chez Insight

Quick, easy, and basic common interview questions. Interviewed thrice before I was accepted. Initially started with a basic vocabulary examination which is elementary level grammar. The interviews were conducted from low ranking to higher ranking employees of leadership.

Tell me about yourself before Insight.

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Insight (Pasig City) en oct. 2022

Smooth and accurate. Actually, very active and supportive sila to make you on boarded as early as possible and strict sila sa requirements. On my case, napending yung start date ko because natagalan ako ma complete sa requirements but after then, pick up equipment then ready to go na.

What can you offer to the company