Inovalon

Recherches associées: Avis sur Inovalon | Offres d’emploi chez Inovalon | Salaires chez Inovalon | Avantages sociaux chez Inovalon
      Entretiens chez InovalonEntretiens d’embauche pour Remote Coding Review Consultant chez InovalonEntretien chez Inovalon

27 sept. 2011
      Columbia, MD

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Inovalon (Columbia, MD) en août 2010

Recieved a telephone call from a very friendly recruiter. We discussed job expectations, work hours, and salary. I was asked about my nursing experience and if I would be interested in this position. I was then offered a formal job and accepted.

What is your nursing experience?

Would you be interested in this job?
      2 réponse(s)

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Remote Coding Review Consultant chez Inovalon

13 août 2016
      New York, NY

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Inovalon (New York, NY) en sept. 2012

Applied online. Had phone interview. Received notice about job offer about a week later. Job offer was contingent on attending and passing a several day training program that was scheduled about a week later. So whole process took about 3 weeks total.

General questions about background and computer skills. No unusual or unexpected questions

13 oct. 2012
      Bowie, MD

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Inovalon (Bowie, MD) en oct. 2010

Initial communication was a recruiter. Information was very minimal other than salary, full-time 40 hrs, no benefits at that time. More info discovered after hired (last quarter 2010). Was informed of 15 days annual limit for time off unpaid. Initial HR contact was mainly for all required forms typically needed.

Are you able to commit to 40 hrs a week?