Inntot Technologies

Recherches associées: Avis sur Inntot Technologies | Offres d’emploi chez Inntot Technologies | Salaires chez Inntot Technologies | Avantages sociaux chez Inntot Technologies
      Entretiens chez Inntot TechnologiesEntretiens d’embauche pour QA Test Lead chez Inntot TechnologiesEntretien chez Inntot Technologies

Entretien pour QA Test Lead

18 mai 2023

Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Inntot Technologies en mai 2023

I had 2 rounds of interview first round was good discussion but second round they called to office for face to face interview but the questions asked where very unprofessional asked why my Btech mark was less even though it was not that did not ask much about my experience but they wanted to know whether I can put extra hours other than office timings and said market is very bad and they can get fresher for less salary if they are looking for fresher why they had wasted my time

Are u ready to work extra hours sacrificing personal time

Can u negotiate salary since we get freshers for less salary