Impero IT Services

Recherches associées: Avis sur Impero IT Services | Offres d’emploi chez Impero IT Services | Salaires chez Impero IT Services | Avantages sociaux chez Impero IT Services
      Entretiens chez Impero IT ServicesEntretiens d’embauche pour Software Developer chez Impero IT ServicesEntretien chez Impero IT Services

Entretien pour Software Developer

19 mars 2021
      New Delhi

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Developer chez Impero IT Services

Entretien pour Software Developer

28 avr. 2025
      Ahmedabad

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Impero IT Services (New Delhi) en mars 2021

Worst worst interview process..the interview doesn't have basic manners to communicate to someone..they literally make fun of you when you give answers..dont waste your time please !!The interview started with introduction and then den ask some stupid questions out of context like design matters ,jvm functionality and when you try to give answer they laugh at you..please don't go

design pattern

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Impero IT Services (Ahmedabad) en avr. 2025

After the practical round, they usually respond with a simple No — I’ve already heard the same from 2–3 of my former colleagues. They don't provide any meaningful feedback on the practical task; they just say, "Sorry, we can't move forward. Thank you for your time." Even if you ask for the reason behind their decision, they tell you that you’ll get a response after a week — and even then, if you follow up, you likely won't get a satisfactory answer.