INVISTA

Fait partie de Koch

Recherches associées: Avis sur INVISTA | Offres d’emploi chez INVISTA | Salaires chez INVISTA | Avantages sociaux chez INVISTA
      Entretiens chez INVISTAEntretiens d’embauche pour Order Management Specialist chez INVISTAEntretien chez INVISTA

20 oct. 2021

J'ai passé un entretien chez INVISTA

4 to 5 people back to back interview you over various subject matter, particularly in regards to situational questions that get at deeper understanding of your innate character. The interviewers are from various departments or roles within company

If you were at a fork in the road and you had to weigh your options between two bad ideas what would you do?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Order Management Specialist chez INVISTA

6 déc. 2024

J'ai passé un entretien chez INVISTA

3-4 hours long, Multiple individuals from team come in to interview separate. Interview questions are situational and attempt to understand your character more than anything else. You are also given a tour of the facility

Tell me a time when you where in a time crunch situation and unable to complete all tasks required for the day, what did you do.

23 août 2017
      Gloucester, Angleterre

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez INVISTA (Gloucester, Angleterre) en août 2017

Lengthy interview process where the same questions are being asked by different teams including HR. It became very repetitive over a period of 3 days and 4 hours of interviewing! The positions were then offered to junior candidates with less money than originally advertised. A lot of time wasted!

Competency based questions