ICC

Recherches associées: Avis sur ICC | Offres d’emploi chez ICC | Salaires chez ICC | Avantages sociaux chez ICC
      Entretiens chez ICCEntretiens d’embauche pour Medical Interpreter chez ICCEntretien chez ICC

18 juin 2026
      Cali, Valle del Cauca

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Medical Interpreter chez ICC

20 mars 2025
      Armenia, Quindío

J'ai passé un entretien chez ICC (Cali, Valle del Cauca)

El proceso de contratación es muy rápido, ellos se comunican por email y se agenda una entrevista inicial con un reclutador. A mí me fue muy bien en el proceso de contratación, todo fue muy claro.

Role play as a medical interpreter

J'ai passé un entretien chez ICC (Armenia, Quindío)

Straight forward, no irrelevant questions. There is a small assessment just like in almost any interpreting job interview. The process is fast and to the point, a very positive experience and great place to gain experience in the field

Previous experience as an Interpretee

9 mars 2025
      Quito

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez ICC (Quito) en févr. 2025

They will explain about the companies work, ask for a salary, the will do a basic english screening test and explain to you about the onboarding process. They will check your computer specs and ask for a salary offer. They pay through Deel however training payment is done through Paypal or Payoneer.

Basic english screening, they will check your computer specs and they will ask you to have a USB headset and minimum internet speed to start with the training.