IBMR - IBS

Recherches associées: Avis sur IBMR - IBS | Offres d’emploi chez IBMR - IBS | Salaires chez IBMR - IBS | Avantages sociaux chez IBMR - IBS
      Entretiens chez IBMR - IBSEntretiens d’embauche pour Senior Admission Counsellor chez IBMR - IBSEntretien chez IBMR - IBS

Entretien pour Senior Admission Counsellor

7 févr. 2020
      Gurgaon, Haryana

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez IBMR - IBS (Gurgaon, Haryana) en févr. 2020

Not professional. Bad...interview. I had 2.5 year but still their lecturer said we will take you as fresher and give you training...... That too for calling..... It was so humiliating. They made me sit for two hours...and again & again saying...we will tell you about job..wait..but didn't get back to me....And the salary.. Earlier it was expected up to 40k but their faculty said we can give you last only 15k.....How can u even think the person who is taking 37.5k in hand ...will work for u..only at 15k. They were useless people... Just wasting others time. And when I talked to students about college. They said they make false promises and then ruin your career......

About education and background

Do u know something about counselling.