Hydrogen Group plc

Recherches associées: Avis sur Hydrogen Group plc | Offres d’emploi chez Hydrogen Group plc | Salaires chez Hydrogen Group plc | Avantages sociaux chez Hydrogen Group plc
      Entretiens chez Hydrogen Group plcEntretiens d’embauche pour Marketing chez Hydrogen Group plcEntretien chez Hydrogen Group plc

Entretien pour Marketing

28 sept. 2025

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Marketing chez Hydrogen Group plc

Entretien pour Marketing

7 mai 2022
      Londres, Angleterre

J'ai passé un entretien chez Hydrogen Group plc

Simple, nice, good team and felt like a conversation getting to know each other which I enjoyed. Good atmosphere. Remote working made things easy. Made a presentation on what I would change/bring to the marketing team as part of my final interview (think I had 2/3 rounds).

Why are you interested in recruitment marketing?

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Hydrogen Group plc (Londres, Angleterre) en janv. 2018

Intermediate interview with second stage challenge regarding the role and company questions including background to origins such as company beginnings and current business ethos and strategies and business development. The manager was friendly and forthcoming

Previous experience in the workplace