HungryPanda

Recherches associées: Avis sur HungryPanda | Offres d’emploi chez HungryPanda | Salaires chez HungryPanda | Avantages sociaux chez HungryPanda
      Entretiens chez HungryPandaEntretiens d’embauche pour Operations Specialist chez HungryPandaEntretien chez HungryPanda

Entretien pour Operations Specialist

28 juil. 2021

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Operations Specialist chez HungryPanda

Entretien pour Operation Specialist

18 mai 2026
      New York, NY

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez HungryPanda

Video meeting at first then will be a face2face interview at a shared workspace. kind of fast. and no follow up after the interview. Told you just wait. and no message at all.

How to persuade a restaurant owner to join Hungry Panda instead of its competitors which has lower fees?

J'ai postulé via une autre source. J'ai passé un entretien chez HungryPanda (New York, NY) en janv. 2026

1 round interview with HR, the other round interview with business leaders. All of them were friendly, and responded quickly. It continued about 14 days for the whole progress .

career goal, some business cases

Entretien pour Operations Specialist

4 sept. 2021

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez HungryPanda

The phone interview was pretty short, around 10 min. They mainly asked about my previous experiences. I think they rejected me because of my visa status. What is dissapointing is that they didn't even send a rejection email or gave a call.

1. self introduction 2. Experiences related to the position 3. Visa status 4. Any questions to ask