Hitachi eBworx

Recherches associées: Avis sur Hitachi eBworx | Offres d’emploi chez Hitachi eBworx | Salaires chez Hitachi eBworx | Avantages sociaux chez Hitachi eBworx
      Entretiens chez Hitachi eBworxEntretiens d’embauche pour Business Consultant chez Hitachi eBworxEntretien chez Hitachi eBworx

9 sept. 2024
      Petaling Jaya

Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Hitachi eBworx (Petaling Jaya) en avr. 2024

It is just a normal interview which required u to state yourself and background and what u studies. Just answer the questions steadily then there is no issue. Also, they will mention on they are project-based which they mentioned in advanced.

What make you apply this job/position?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Business Consultant chez Hitachi eBworx

4 déc. 2025

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Hitachi eBworx en oct. 2025

HR screening call checking your salary expectation and asking your current salary, after that having physical interview with senior in the company, then wait for the result through email and call

what is your relevant experience

20 janv. 2022

J'ai passé un entretien chez Hitachi eBworx

The interview was good. You will be a given a personality test beforehand for 30minutes. 2 steps before you will be offered or not. Overall it is okay. You can ask about the company culture, working environment and how is the working arrangement during this pandemic time.

What is my work experience in relate to business consultant