Hightown Housing Association

Recherches associées: Avis sur Hightown Housing Association | Offres d’emploi chez Hightown Housing Association | Salaires chez Hightown Housing Association | Avantages sociaux chez Hightown Housing Association
      Entretiens chez Hightown Housing AssociationEntretiens d’embauche pour Recruitment Manager chez Hightown Housing AssociationEntretien chez Hightown Housing Association

Entretien pour Recruitment Manager

30 mars 2015
      Hemel Hempstead, Angleterre

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Hightown Housing Association (Hemel Hempstead, Angleterre) en janv. 2015

1st stage: overview of employment history followed by around 5 competency based interview questions. Pleasant interviewers but focused on asked the question, taking responses and moving on. Advised outcome due within a week, heard a couple of days later that I was progressed to 2nd interview. 2nd stage: online numerical and verbal reasoning tests, plus personality testing 3rd stage: 10 minute presentation (employer of choice), competency based interviews, exercise (writing a job description). Questions on presentation; interview questions around employment law, business plans, results delivery - usual questions. Panel interview of 3 - pleasant and professional. Only negative was around outcome and feedback: interviewed on a Thursday, advised more candidates to be seen Friday and Monday. Waited 10 days for news on outcome; eventually requested an update and then received very short regret email. Email said feedback could be requested; two requests and I'm still waiting (disappointing given the amount of testing, prep and interviewing).

Recent employment law affecting recruitment?