High Speed Two

Recherches associées: Avis sur High Speed Two | Offres d’emploi chez High Speed Two | Salaires chez High Speed Two | Avantages sociaux chez High Speed Two
      Entretiens chez High Speed TwoEntretiens d’embauche pour Graduate Project Management chez High Speed TwoEntretien chez High Speed Two

12 avr. 2021

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Graduate Project Management chez High Speed Two

8 août 2025
      Birmingham, Angleterre

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez High Speed Two en mars 2021

Final-stage interview after online tests & video interview. Unfortunately, the questions were extremely generic. Recruiters clearly had no interest in the individual they were interviewing and hadn't looked at CV, etc beforehand

Tell us about a situation...

J'ai passé un entretien chez High Speed Two (Birmingham, Angleterre)

I was invited to attend an online assessment centre. It had very good structure within their own online portal, including a timetable and multiple teams meeting links. These included a group task, an individual presentation and an interview. The interview seemed very low pressure with friendly interviewer. They value using the STAR structure and showing you know their values.

Tell us a bit about yourself.

29 mars 2021

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez High Speed Two en janv. 2021

Application online, two online assessments - one psychometric test and Values Fit Assessment. Received personalised report explaining my values. Got invited to a online recorded interview with seven pre-recorded questions

Describe a time you have given constructive feedback to another person