Aller au contenuAller au pied de page
  • Emplois

Salaires et avantages
      Emplois
      Entretiens
      Entretiens
      Recherches associées: Avis sur High Select | Offres d’emploi chez High Select | Salaires chez High Select | Avantages sociaux chez High Select
      Entretiens chez High SelectEntretiens d’embauche pour Zorg en Welzijn chez High SelectEntretien chez High Select

Glassdoor

• Aide
      • Règles de la communauté
      • Conditions d'utilisation
      • Confidentialité et choix publicitaires
      • Ne pas vendre ni partager mes informations
      • Outil de consentement aux cookies

Travailler avec nous

Offre refusée
      Expérience négative
      Entretien facile

Candidature

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez High Select (Amsterdam) en déc. 2021

Entretien

In de sollicitatieprocedure zijn ze op zoek naar een trainee die bij hun past. Dat is geen duidelijk uitgestippeld pad. Ze sturen een vragenlijst die je dan moet invullen, waarna ze je wel/niet opnemen tot hun traineepool. In deze traineepool ben jij aan zet en accepteer je opdrachten van hen. Deze opdrachten zijn niet vrijblijvend en je bent voor 2 jaar aan hun verbonden. In die 2 jaar kan je niet bij andere partijen in hun netwerk aan de slag (relatiebeding) en moet je hun betalen voor het volgen van het traineeship als je deze tussentijds stopt (boetebeding). Duidelijk werd ook dat ze niet meteen een opdracht voor je hebben, maar op zoek gaan naar een opdracht voor jou in hun netwerk. Wanneer ze die opdracht aanbieden, moet je die accepteren en start gelijk het traineeship. In de tussentijd ben je wel verbonden aan het contract met hen. De recruiter zelf kon geen duidelijk beeld schetsen over het tijdspad van het traineeship, bleef vaag over organisaties waarmee ze werken en probeerde duidelijke sales technieken toe te passen om je binnen te halen. Er werd continu gehint hoe je de perfecte kandidaat kan zijn en negatief gesproken over vorige sollicitanten. Alomvattend wordt het niet aangeraden om bij hun het Zorg en Welzijn traineeship te volgen.

Questions d'entretien [1]

Question 1

De belangrijkste vraag die mij werd gesteld is waar ik zelf naar op zoek ben. Verder moest ik echt doorvragen naar wat hun traineeship omvat, waarom ik zou moeten kiezen voor hun traineeship, wat voor workshops zij bieden, wat het salaris is en welke bedingen in het contract aanwezig zijn.
      Répondre à cette question