Hero Electronix

Recherches associées: Avis sur Hero Electronix | Offres d’emploi chez Hero Electronix | Salaires chez Hero Electronix | Avantages sociaux chez Hero Electronix
      Entretiens chez Hero ElectronixEntretiens d’embauche pour MBA Summer Internship chez Hero ElectronixEntretien chez Hero Electronix

Entretien pour MBA Summer Internship

25 juin 2021
      New Delhi

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Hero Electronix (New Delhi) en sept. 2019

Hero Electronix came to our campus for summer internships. The whole process was very organized and was taken in three stages. First, a Group discussion was conducted from which some students were shortlisted for the first round of interviews. After that another round of interviews were conducted post which two students including me were selected.

What factors would you keep in mind while launching a smartwatch for kids in India?