Hays

Recherches associées: Avis sur Hays | Offres d’emploi chez Hays | Salaires chez Hays | Avantages sociaux chez Hays
      Entretiens chez HaysEntretiens d’embauche pour Customer Service Manager chez HaysEntretien chez Hays

Entretien pour Customer Service Manager

10 juin 2009
      Toronto, ON

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Hays (Toronto, ON) en juin 2009

Hays is a recruitment organization - I thought it might be useful for others to understand their process. - Applied through job board - recruiter email listed - No call back from Hays next day after application - Called Recruiter - could not find my resume, and verified that I had a special skillset required - Recruiter requested I email my resume and was reviewed while on phone conversation - Interview booked for next day - Also sent link for Microsoft office testing - new to me for Mgr positions - Performed miserably on the tests, and sent email to recruiter to find out if these were 'deal breakers' - Yes they were deal breakers; Recruiter offered tutorials, postponed the meeting - Accepted tutorials, aced testing and rescheduled interview - Consultant was extremely warm, professional, engaging, helpful & w/o hesitation put me forward to client -Awaiting feedback from client on whether we will proceed with interview

What have you been doing since your last position? (unemployed for 5 mths)