HTC Global Services

Recherches associées: Avis sur HTC Global Services | Offres d’emploi chez HTC Global Services | Salaires chez HTC Global Services | Avantages sociaux chez HTC Global Services
      Entretiens chez HTC Global ServicesEntretiens d’embauche pour Data Conversion Specialist chez HTC Global ServicesEntretien chez HTC Global Services

7 nov. 2017
      Vandalūr

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Data Conversion Specialist chez HTC Global Services

12 mars 2020
      Vandalūr

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez HTC Global Services (Vandalūr) en janv. 2017

Just a basic aptitude, typing speed and self intro then hr don't want to prepare more just basic knowledge is enough to crack the interview. in aptitude time and distance and missing numbers and logical reasoning in typing speed one passage for 5 minutes.

introduce ur self

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez HTC Global Services (Vandalūr) en sept. 2019

There are 3 rounds of interview in htc global services - vandalur campus. It is very easy rounds. 1.online test 2.typing test 3.self introduction They give 8k salary for fresher.....and you have to submit your original marksheet certificate for 6 months...if you are experienced dont go for this company...waste of time

No ques they asked

8 févr. 2018
      Vandalūr

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez HTC Global Services (Vandalūr) en juin 2015

Written test and oral interview. No degree is needed. They will take any person who agree to bond. People who value their future don't accept job at vandalur kilambakkam branch HTC.

Do you agree to certificate bond