HP Inc.

Recherches associées: Avis sur HP Inc. | Offres d’emploi chez HP Inc. | Salaires chez HP Inc. | Avantages sociaux chez HP Inc.
      Entretiens chez HP Inc.Entretiens d’embauche pour E&O analysts chez HP Inc.Entretien chez HP Inc.

Entretien pour E&O analysts

27 nov. 2025
      Taipei

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 6 jours. J'ai passé un entretien chez HP Inc. (Taipei) en juin 2024

This will be an online interview. I’ll start by introducing myself and my previous work experience. They will ask more detailed questions about my past roles, including which parts are related to the current job. They’ll also ask about my strengths and weaknesses. Finally, they want to understand what aspects of this position interest me. Since this is a contract-based role, the interview will be conducted in Chinese, so there won’t be an English interview portion.

Introduction yourself and what is your work