HCLTech

Recherches associées: Avis sur HCLTech | Offres d’emploi chez HCLTech | Salaires chez HCLTech | Avantages sociaux chez HCLTech
      Entretiens chez HCLTechEntretiens d’embauche pour Senior Automation Engineer chez HCLTechEntretien chez HCLTech

Entretien pour Senior Automation Engineer

6 août 2019
      Hyderâbâd

Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez HCLTech (Hyderâbâd) en mai 2019

Had two telephonic and one in person...first of all you will get tired of the gap they take in between the rounds..less salary negotation..no proper HR communication.. properly organised interview..Hyderbad Phenoix building is worst..no proper toilets and work place is like a Godown building..Employee looks like they are not even getting salary..Govt company like culture..no proper dressing etequites..Half Knowledge Interviewers ..They need the answers in a way they want to listen and what they have Bi-Harded

Interface an abstract diff

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Automation Engineer chez HCLTech

Entretien pour Sr. Automation Engineer

2 juil. 2021
      Noida

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez HCLTech (Noida) en juin 2021

Process includes 2 rounds followed by Tech and HR round. In Tech he asked some commons OOP's Java concept and then from Selenium Web Driver questions. At end he also asked to write some common Java programs like Fibonacci, palindrome, string reverse .

1. Why is Java a platform independent language?

2. Why is Java not a pure object oriented language?

3.What do you understand by an instance variable and a local variable?

4.Briefly explain the concept of constructor overloading

5.Comment on method overloading and overriding by citing relevant examples.

Entretien pour Senior Automation Engineer

20 déc. 2021
      Chennai

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez HCLTech (Chennai) en févr. 2021

Good and the questions asked are average Java oops, java collections and pattern questions are asked. There are two technical rounds and one HR discussion. Selenium java l, bdd, Restassured, Jenkins, maven

Selenium Api Bdd Java Questions are average and answerable.