HCLTech

Recherches associées: Avis sur HCLTech | Offres d’emploi chez HCLTech | Salaires chez HCLTech | Avantages sociaux chez HCLTech
      Entretiens chez HCLTechEntretiens d’embauche pour Hardware Design Engineer chez HCLTechEntretien chez HCLTech

Entretien pour Hardware Design Engineer

1 août 2018
      Vellore

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Hardware Design Engineer chez HCLTech

Entretien pour Hardware Design Engineer

12 nov. 2022

J'ai passé un entretien chez HCLTech

The recruiter generally asked questions from our Branch. I am from EEE and he asked questions in the subjects like Electron devices,Analog electronics,power electronics. Even though they asked basic questions we have to be very strong in our fundamentals.The interview went for almost half a hour .

Why diode is getting short circuited when it is forward biased.

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez HCLTech (Vellore) en févr. 2017

It was through Campus Placements. It has got 3 rounds.First is technical descriptive.It consisted of 40 questions and 10 questions are allotted for Reasoning. Next round is technical Face to Face . Asked My favorite area of interest and His choice subject questions.It took around 20-30 min.And i am selected for HR.HR is just to sign the bond and now , I am in HCL CHENNAI as a Design Engineer.

NO such thing Just believe in your subject