HCL Technologies

Recherches associées: Avis sur HCL Technologies | Offres d’emploi chez HCL Technologies | Salaires chez HCL Technologies | Avantages sociaux chez HCL Technologies
      Entretiens chez HCL TechnologiesEntretiens d’embauche pour Analyst chez HCL TechnologiesEntretien chez HCL Technologies

10 juin 2025

J'ai passé un entretien chez HCL Technologies

i have given the interview there and after that I never heard back anything from them it's like a total waste of time and effort that a candidate put just to get a job this is so bad and pls don't do this to the needy people

about array, closure , react forms, ag grid

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Analyst chez HCL Technologies

20 févr. 2025
      Colombo,

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez HCL Technologies (Colombo, )

The HCL interview process typically includes resume screening, online assessments, technical and HR interviews, and a final discussion. It evaluates technical skills, problem-solving abilities, and cultural fit. Prepare by revising core concepts, practicing coding, and researching HCL's values and projects.

3 déc. 2024
      Sholinganallur

J'ai passé un entretien chez HCL Technologies (Sholinganallur)

1st round is team panel round,2nd is assessment, 3rd is technical round.it is easy. but they are not selecting. i dont know why. they say to explain our projects. and they ask previous experience

power BI Python project related queries