Grand Rock

Recherches associées: Avis sur Grand Rock | Offres d’emploi chez Grand Rock | Salaires chez Grand Rock | Avantages sociaux chez Grand Rock
      Entretiens chez Grand RockEntretiens d’embauche pour Shipping and Receiving Associate chez Grand RockEntretien chez Grand Rock

Entretien pour Shipping and Receiving Associate

24 nov. 2014
      Painesville, OH

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Grand Rock (Painesville, OH) en févr. 2012

They only hire employees through employment agencies. After 90 days they can directly hire you. There is no actual interview process at Grand Rock, just the employment agency does the interview. Basically, if you are willing to work then the employment agency will hire you, I had no previous shipping and receiving experience. The employment agency said that Grand Rock has a hard time keeping employees, and after working there I can see why.

Grand Rock does not give interviews, everything is done through employment agencies.