GoCrayons

Recherches associées: Avis sur GoCrayons | Offres d’emploi chez GoCrayons | Salaires chez GoCrayons | Avantages sociaux chez GoCrayons
      Entretiens chez GoCrayonsEntretiens d’embauche pour 2D Artist/Illustrator chez GoCrayonsEntretien chez GoCrayons

Entretien pour 2D Artist/Illustrator

3 nov. 2025
      Silang, Province of Cavite

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez GoCrayons (Silang, Province of Cavite) en sept. 2022

The Art Test for applicants compromised of several pieces that's well over the standard time limit of 5-8hrs. It's basically a week to 2 weeks of unpaid illustration work . On top of that, there is little to no communications with company representative over email or on the phone. This blurred the line whether or not application was successful or not.

Are you willing to illustrate sexual content for games?