GlobalFoundries

Recherches associées: Avis sur GlobalFoundries | Offres d’emploi chez GlobalFoundries | Salaires chez GlobalFoundries | Avantages sociaux chez GlobalFoundries
      Entretiens chez GlobalFoundriesEntretiens d’embauche pour Senior Engineer chez GlobalFoundriesEntretien chez GlobalFoundries

Entretien pour Senior Engineer

21 sept. 2024
      Singapour

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez GlobalFoundries (Singapour) en juil. 2022

Manager was extremely friendly. It was a great session. The team asked some technical questions and shared about the role. After the interview when I asked about the interview outcome, even though they decided not to offer me, the manager gave constructive feedback instead of ghosting.

What software did you have experience with for simulations?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Engineer chez GlobalFoundries

Entretien pour Senior Engineer

28 févr. 2026
      Malta, NY

J'ai passé un entretien chez GlobalFoundries (Malta, NY)

2 Rounds, 90% technical questions. Interview had four people it was for one hour. Felt like grad school qualification exam. From director to hiring manager and engineers. They were nice even i made a mistake and explained well.

Difference between pvd cvd Silicon photonics fundamentals

Entretien pour Sr. Engineer

17 nov. 2023
      Bengaluru

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez GlobalFoundries (Bengaluru) en oct. 2023

Expect a friendly atmosphere with a duration of an hour. The aim is to assess your comprehension of fundamental Semiconductor Physics and Fabrication concepts. Technical round followed by Manager followed by HR.

Diode,BJT,MOSFET-in detail Fabrication processes-in detail Chip fabrication-Basics Statistical Process Control Basics of Stats