Giraffes @ Work

Recherches associées: Avis sur Giraffes @ Work | Offres d’emploi chez Giraffes @ Work | Salaires chez Giraffes @ Work | Avantages sociaux chez Giraffes @ Work
      Entretiens chez Giraffes @ WorkEntretiens d’embauche pour Artist In Residence chez Giraffes @ WorkEntretien chez Giraffes @ Work

Entretien pour Artist In Residence

18 janv. 2021
      Tokyo

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Giraffes @ Work (Tokyo) en oct. 2020

Online, Google Hangouts Casual conversation More of a "get to know you" interview, than a qualification kind of interview. Very pleasant and nothing to worry about. They do ask you quite broad questions, so it would be good know how to place yourself in the Artistic field.

What kind of art do you create?

What does living as an artist mean to you?

How do you incorporate practical restrictions and limitations in your process of creation?

How will your art contribute to further developing our company and the contemporary artistic field in Tokyo?