Gimmie Games

Recherches associées: Avis sur Gimmie Games | Offres d’emploi chez Gimmie Games | Salaires chez Gimmie Games | Avantages sociaux chez Gimmie Games
      Entretiens chez Gimmie GamesEntretiens d’embauche pour Jr. Art Producer chez Gimmie GamesEntretien chez Gimmie Games

Entretien pour Jr. Art Producer

1 juin 2023
      Atlanta, GA

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Gimmie Games (Atlanta, GA) en mars 2023

They have 2 interviews for this position. 1.) That’s one too many interviews for a low ball offer of 40k per annum for such a position and job requirements. 2.) even after several interviews which were rather pleasant, they don’t won’t respond to any emails even after grilling you for 2 hours. They won’t respond and give you any closure. 3.) Office is difficult to find so good luck getting finding it w/o contacting your source, who might not pick up. 4.) No diversity in their office. I’ll leave it at that.

How do you keep people motivated in a tough situation