Genesis Healthcare

Recherches associées: Avis sur Genesis Healthcare | Offres d’emploi chez Genesis Healthcare | Salaires chez Genesis Healthcare | Avantages sociaux chez Genesis Healthcare
      Entretiens chez Genesis HealthcareEntretiens d’embauche pour Physical Therapist chez Genesis HealthcareEntretien chez Genesis Healthcare

11 nov. 2022

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Physical Therapist chez Genesis Healthcare

29 mai 2024
      New Hope, MN

J'ai passé un entretien chez Genesis Healthcare

I had a zoom interview back in 2020. I enjoyed the conversation, no weird questions just centered around my experience in the field. My manager got to know me with a few personal questions and let me ask a lot of questions.

What is your specialty or favorite condition to treat as a therapist.

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Genesis Healthcare (New Hope, MN) en avr. 2024

On-site interview and lasted 20 minutes. Focused on me during the interview and didn't bring up productivity. I had to ask about those details at the end of the interview. Able to check out facility with DOR.

are you comfortable performing group therapy and point of service documentation?

How did you get interested in physical therapy?

12 mai 2017
      Philadelphia, PA

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Genesis Healthcare (Philadelphia, PA) en juin 2016

Basic interview not tricky but based on what facility you're interviewing for. Rehab Managers pretty desperate for help. There were some requirements to get fully hired such as Fingerprinting, drug test, the two step PPD. etc

What was one struggle you learned from