Generali

Recherches associées: Avis sur Generali | Offres d’emploi chez Generali | Salaires chez Generali | Avantages sociaux chez Generali
      Entretiens chez GeneraliEntretiens d’embauche pour Sales Manager chez GeneraliEntretien chez Generali

26 oct. 2015
      Milan

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Generali (Milan) en mars 2014

Interview process is divided in 2 rounds: one a business case with a relatively large number of other candidates (10 in total). It was a standard one, apt at understanding your team-work skills, problem solving, few technicalities. The second step is a face to face interview with the HR manager, focused on behavioural, motivational and technical questions. Generally the process was relatively easy, I declined the offer made (under suggestion of the HR) because too young to take it.

What do you know about Generali?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales Manager chez Generali

30 janv. 2026
      Mumbai

J'ai passé un entretien chez Generali (Mumbai)

Prepare what is insurance and about agency or direct whatever you prepare and just the confidence is needed or they need how much personal connects you have so that you can get them as a policy holder or agents.

What do you know about agency and how it works?

13 mai 2022
      Milan

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez Generali (Milan)

Colloquio sostenuto in due step. Il primo step è conoscitivo con una spiegazione dettagliata della posizione, e con domande precise sul percorso lavorativo ed universitario. Il secondo step è più specifico perché le domande sono relative a ciò che l'hr ha spiegato della posizione.

Cosa sono le assicurazioni? Perché scegliere un settore delle assicurazioni?