GXi Outdoor Power

Recherches associées: Avis sur GXi Outdoor Power | Offres d’emploi chez GXi Outdoor Power | Salaires chez GXi Outdoor Power | Avantages sociaux chez GXi Outdoor Power
      Entretiens chez GXi Outdoor PowerEntretiens d’embauche pour Customer Service Engineer chez GXi Outdoor PowerEntretien chez GXi Outdoor Power

Entretien pour Customer Service Engineer

27 août 2014

J'ai passé un entretien chez GXi Outdoor Power

I was brought in with a group of Ag Engineers to interview for a customer service engineer. They tested us on our ability to find problems with various outdoor products they manufacturer to include a snowblower, lawnmower, hydrodrive and gear drive.

I was asked to find what was wrong with a zero-turn lawn mower. I have never used one before so i did not know what I was doing.