Frinks

Recherches associées: Avis sur Frinks | Offres d’emploi chez Frinks | Salaires chez Frinks | Avantages sociaux chez Frinks
      Entretiens chez FrinksEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez FrinksEntretien chez Frinks

Entretien pour Software Engineer

9 mai 2025
      Bengaluru

J'ai passé un entretien chez Frinks (Bengaluru)

the selection process consists of two rounds: 1. First Round – Aptitude Test: This round is relatively easy and consists of 10 aptitude-based questions . These questions are typically designed to evaluate fundamental problem-solving skills, logical reasoning, and numerical ability. Candidates might encounter basic arithmetic, logical puzzles, or simple analytical questions. 2. Second Round – Technical Assessment : The second round is more challenging, containing 20 one-mark technical questions . These questions assess the candidate’s knowledge in their core domain, covering key concepts related to programming, software development, data structures, algorithms, networking, or other relevant technical topics. Since these are one-mark questions, they are likely to be objective—such as multiple-choice or fill-in-the-blank formats—requiring precise and factual answers. Would you like tips on preparing for these rounds? I’d be happy to help!