Frazzled Cafe

Recherches associées: Avis sur Frazzled Cafe | Offres d’emploi chez Frazzled Cafe | Salaires chez Frazzled Cafe | Avantages sociaux chez Frazzled Cafe
      Entretiens chez Frazzled CafeEntretiens d’embauche pour Administrative Officer chez Frazzled CafeEntretien chez Frazzled Cafe

Entretien pour Administrative Officer

24 sept. 2025
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Frazzled Cafe (Londres, Angleterre) en sept. 2025

The first stage is a 15 minute long interview with the CEO but it is conditional on having attended a session. You don't get much notice. I understand why they would want candidates to have familiarity with the Frazzled Cafe meetings, but to me this stage of the interview process reads more as a promotional/research endeavor for the charity rather than a reputable form of interviewing candidates. Out of principle I do not dedicate more than an hour of time to interview preparation because its unpaid labour at the end of the day and for 24k a year its not worth it. Familiarity in this way can be developed through induction and probationary periods. I suspect its a method of bolstering attendance numbers for funding. Its difficult because who has time for this?