Four Seasons

Recherches associées: Avis sur Four Seasons | Offres d’emploi chez Four Seasons | Salaires chez Four Seasons | Avantages sociaux chez Four Seasons
      Entretiens chez Four SeasonsEntretiens d’embauche pour Bartender chez Four SeasonsEntretien chez Four Seasons

20 mars 2025
      Philadelphia, PA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 mois. J'ai passé un entretien chez Four Seasons (Philadelphia, PA) en juin 2024

Baddddd and terrible experience. Ghosting for a month after initial interview then calls back for a lesser position. Interview for different position. Test for different position from interview. Horrible management structure. Words words words words words

What is your favorite types of gin

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Bartender chez Four Seasons

24 sept. 2025

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Four Seasons

Poor communication. Phone tag with the hiring manager, a long and drawn out process to even get an interview. The interview itself went really well, walked out feeling like I'd at least get a call back, then ghosted for two weeks. Had to find out secondhand that I was passed over for the position. Really disappointed in the entire process.

Tell us about your career goals.

22 janv. 2025
      Scottsdale, AZ

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Four Seasons (Scottsdale, AZ) en janv. 2025

Took 2 hours and had four different interviews. I had to do a bar test. I spoke with four different women. They acted like there was no doubt they would hire me. Then two days later send me a long email that sounds like a job offer, then they tell me they went with someone else.

Why the Four Seasons hotel?