Forsythe Technology

Recherches associées: Avis sur Forsythe Technology | Offres d’emploi chez Forsythe Technology | Salaires chez Forsythe Technology | Avantages sociaux chez Forsythe Technology
      Entretiens chez Forsythe TechnologyEntretiens d’embauche pour Firewall/Network Engineer chez Forsythe TechnologyEntretien chez Forsythe Technology

Entretien pour Firewall/Network Engineer

11 oct. 2016
      Chicago, IL

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Forsythe Technology (Chicago, IL) en août 2016

Interview process was very smooth everything was positive and they told me that they will take 2 rounds of interview still they took 4 rounds. After the final Interview they told me that they will give me a formal offer on that day itself but then they never replied me back. I contacted them couple of times and they told me it is stuck in some paperwork but It almost one and half months now they are very rude and they waste my valuable time. Because of them I didn't appear for 2 important interviews. Very bad Experience.

Questions from Palo alto Firewalls