Ford Motor Company

Recherches associées: Avis sur Ford Motor Company | Offres d’emploi chez Ford Motor Company | Salaires chez Ford Motor Company | Avantages sociaux chez Ford Motor Company
      Entretiens chez Ford Motor CompanyEntretiens d’embauche pour Assembly Line Worker chez Ford Motor CompanyEntretien chez Ford Motor Company

9 août 2024
      Detroit, MI

J'ai passé un entretien chez Ford Motor Company (Detroit, MI)

It was easy to navigate. They were quick to follow up. Had two separate interviews. Good challenging questions. Felt the interviewer was easy to talk to and was interested in what I had to say.

WHy do you want to work here.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Assembly Line Worker chez Ford Motor Company

29 déc. 2025
      Dearborn, MI

J'ai postulé via une autre source. J'ai passé un entretien chez Ford Motor Company (Dearborn, MI)

It’s mind boggling how Ford ghosts even talented CNC setup technicians for an assembly role. Don’t count on Ford for employment hope because they’ve ghosted me for months when tier1-2 CNC Automotive and Aerospace shops want me. It’s unfortunate that it’s it’s pretty obvious it’s a discerning bias against people

10 janv. 2025

J'ai passé un entretien chez Ford Motor Company

It was an average interview for the most part. Nothing intimidating or unusual. It was quick and laidback. Process takes a long long time though like months maybe and sometimes over a year or two

What experience do you have