Filtronic

Recherches associées: Avis sur Filtronic | Offres d’emploi chez Filtronic | Salaires chez Filtronic | Avantages sociaux chez Filtronic
      Entretiens chez FiltronicEntretiens d’embauche pour Filter Design Engineer chez FiltronicEntretien chez Filtronic

Entretien pour Filter Design Engineer

16 mai 2025
      Leeds, England

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Filtronic (Leeds, England)

The interview was extremely technical. They expect you to have a high indepth knowledge of all types of filters. In the interview they will show you some of their filters and ask you technical questions on their part. They will drill very deep into your technical abilities. They don't much care about your previous work experience.

Showed me a filter and asked me what type of filter was it. Low pass band pass or band stop or high pass. Asked me to explain how that particular filter works. What each element does and why is it there