Filevine

Recherches associées: Avis sur Filevine | Offres d’emploi chez Filevine | Salaires chez Filevine | Avantages sociaux chez Filevine
      Entretiens chez FilevineEntretiens d’embauche pour Digital Reporter chez FilevineEntretien chez Filevine

Entretien pour Digital Reporter

28 août 2021
      Jacksonville, FL

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Filevine (Jacksonville, FL) en juin 2021

I received an email a few days after applying online inviting me for an interview. I scheduled an interview. The interviewer asked me questions in regards to my qualifications and then told me about the role. Afterward, we scheduled a read-through. After this took place, I was told that I would likely not hear anything for a few days, maybe longer, but not to worry. A few weeks later, I was invited for a mock deposition. I was given a script and videos to review to help me prepare. Thereafter, I was invited to start scheduling depositions. Everything took place remotely.

Interview questions were typical of what one would expect for such a role as this.