FDM Group

Recherches associées: Avis sur FDM Group | Offres d’emploi chez FDM Group | Salaires chez FDM Group | Avantages sociaux chez FDM Group
      Entretiens chez FDM GroupEntretiens d’embauche pour Java Consultant chez FDM GroupEntretien chez FDM Group

5 juil. 2016
      Toronto, ON

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Java Consultant chez FDM Group

30 déc. 2017
      New York, NY

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez FDM Group (Toronto, ON) en juin 2016

Phone Interview -> Online test -> Technical Interview -> HR interview Phone interview is really easy, they ask you about yourself. Online test. If you have basic coding knowledge, you will be fine. Very Simple Technical Interview can be tough. will ask you about Java (OPP) and SQL HR interview will ask you about your experience with group projects.

The difference between abstract vs interface? What is the constructor? Right join and left join Foreign Key Etc

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez FDM Group (New York, NY)

First phone interview with basic Java questions. Mostly with be by a non technical sales team member. Might be OOD concepts too. Second an in house interview (or phone depending on where you are). Interview consists on them having about 15 people do a basic evaluation, sort of like an IQ test with three different parts. Following is a three part interview with two account managers (the people who are in charge of placing you with a client) and one developer. Each about 10 minutes long. They'll determine if you're place-able and trainable.

Basic Python questions

Why do you want to be a developer or what are you hoping to get out of this

27 mai 2016

J'ai passé un entretien chez FDM Group

First, phone interview/face-to-face interview with HR (about 15 minutes). After pass the first interview, move on to 3 Assessments such as math test, set/venn diagrams and IT logical questions and lastly, 30 minutes face-to-face interview.

Which one you prefer? Front or back line?

Rate yourself in terms of your skills