FDH Aero

Recherches associées: Avis sur FDH Aero | Offres d’emploi chez FDH Aero | Salaires chez FDH Aero | Avantages sociaux chez FDH Aero
      Entretiens chez FDH AeroEntretiens d’embauche pour Sr Systems Engineer chez FDH AeroEntretien chez FDH Aero

Entretien pour Sr Systems Engineer

25 juin 2024
      Commerce, CA

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez FDH Aero (Commerce, CA) en juin 2024

Recruiter reached out on LinkedIn and set up the interview. Good chemistry with the hiring manager. I checked off 99% of the boxes only lacking in a small area that could be learned in mere minutes. Received incredible feedback otherwise. My advice - be willing to compromise. Never having done a specific task that simply isn’t done almost ever on a daily basis in this field doesn’t necessarily constitute an inability to perform the task. I also think having a position open for 4 months is very telling that it may not necessarily be a candidate problem - but a management problem. This position appears for be a 3 for 1 type role. Anyone interviewing here should consider this before considering it.

How many FSMO rolls are there in Active Directory