FCI CCM

Recherches associées: Avis sur FCI CCM | Offres d’emploi chez FCI CCM | Salaires chez FCI CCM | Avantages sociaux chez FCI CCM
      Entretiens chez FCI CCMEntretiens d’embauche pour Java Lead Developer chez FCI CCMEntretien chez FCI CCM

Entretien pour Java Lead Developer

21 juil. 2021

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez FCI CCM en juil. 2021

This Organisation doesn't have any moral values. I got interviewed in this organisation for Java Lead position. I went from 2 rounds and got selected for the position. Then I have shared my documents with them which they required for realising my offer letter. After taking my documents there was no further intimation from them. Then after 2 days when there is no showed up from there side, I contacted he HR guy(name Suraj) who was processing my profile. He told me that they gonna release my offer letter at the end of day and from next day he has stopped responding me. So guys if u want to waste your time and don't want this kind experience then I advice you don't go for such Unprofessional people.

Java 8, Array List working
      Réponse de FCI CCM
      Dear Candidate, “We are so sorry for the inconvenience caused. We aim to provide the most excellent & quick Interview process with high standards. It is of deep concern that our standards were not met in your experience. Your satisfaction is important to us, we hereby request you to reach out to us at careers@fci-ccm.com, We will investigate this issue and get back to you shortly.” Thanks !