FAVOTELL

Recherches associées: Avis sur FAVOTELL | Offres d’emploi chez FAVOTELL | Salaires chez FAVOTELL | Avantages sociaux chez FAVOTELL
      Entretiens chez FAVOTELLEntretiens d’embauche pour PR chez FAVOTELLEntretien chez FAVOTELL

Entretien pour PR

24 oct. 2019
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez FAVOTELL (Londres, Angleterre) en mai 2017

I went for an interview around 2 years ago and had a very disturbing experience. I was interviewed in the Brick Lane office by the co-founder of the agency who seemed to have no knowledge of my CV as he asked me to explain every single thing mentioned in it. He asked me lots of inappropriate questions such as whether I had plans to get married soon, if I had any children, how much I drink on a weekly basis. After the "interview" he asked me to give him advice on how to grow the agencies social media channels and how they could approach potential new business.

How much do you drink a week?