European Wax Center

Recherches associées: Avis sur European Wax Center | Offres d’emploi chez European Wax Center | Salaires chez European Wax Center | Avantages sociaux chez European Wax Center
      Entretiens chez European Wax CenterEntretiens d’embauche pour Front Desk Associate chez European Wax CenterEntretien chez European Wax Center

6 nov. 2025
      Murrieta, CA

J'ai passé un entretien chez European Wax Center (Murrieta, CA)

It was like having a good conversation with someone trying to get to know you rather than a formal interview. Asking questions like, what does customer service mean to you, and about your work experience.

What does customer service mean to you?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Front Desk Associate chez European Wax Center

29 mai 2026
      Bakersfield, CA

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez European Wax Center (Bakersfield, CA) en mai 2026

Very casual and friendly. Felt they were very interested in what I actually had to say and what I could contribute to the job. Did not overload me with information but provided me with enough so I knew what to expect if I was hired.

They asked me about my customer service experience.

1 mars 2024

J'ai passé un entretien chez European Wax Center

easy and simple. Meeting with main manager and associate manager, some questions about previous sales experience, previous receptionist experiences, sales pitch experience, asking questions on how I would answer specific customer concerns, etc

Explain how you would persuade someone to buy something if they don’t want to buy at first