Enlighten Designs

Recherches associées: Avis sur Enlighten Designs | Offres d’emploi chez Enlighten Designs | Salaires chez Enlighten Designs | Avantages sociaux chez Enlighten Designs
      Entretiens chez Enlighten DesignsEntretiens d’embauche pour C# .NET Software Developer chez Enlighten DesignsEntretien chez Enlighten Designs

Entretien pour C# .NET Software Developer

23 févr. 2014
      Auckland,

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Enlighten Designs (Auckland, ) en févr. 2014

I found a vacancy on careers.stackoverflow.com. After some time, without any introduction message I received standard letter from Codility.com asking me to pass the test. This was the first sign, nobody gives a call, they just put your email in Codility.com and click one button "Send". Because they don't have time to talk to you, or write few more lines. I've passed the test successfully in half of the time. It took me about 1 hour and 30 minutes. Today I received a standard form from them "I am sorry to advise that on this occasion you will not be required for an interview". So, what does it mean? They have no time to talk to you, they don't care writing a single line, just want you to waste your time and don't even give you a skype interview. They use standard answers/replies. This company is full of sh*t. I'm glad this has happened to me at early stage. Don't work for them.

They use Codility test to say you they don't like your resume.