Aller au contenuAller au pied de page
  • Emplois
  • Entreprises
  • Salaires
  • Pour les employeurs

Boostez votre carrière

employer cover photo

Energy Ict

Est-ce votre entreprise ?

À propos
      Avis
      Salaires et avantages
      Emplois
      Entretiens
      Entretiens
      Recherches associées: Avis sur Energy Ict | Offres d’emploi chez Energy Ict | Salaires chez Energy Ict | Avantages sociaux chez Energy Ict
      Entretiens chez Energy IctEntretiens d’embauche pour Presales Engineer chez Energy IctEntretien chez Energy Ict

Glassdoor

• Aide
      • Règles de la communauté
      • Conditions d'utilisation
      • Confidentialité et choix publicitaires
      • Ne pas vendre ni partager mes informations
      • Outil de consentement aux cookies

Travailler avec nous

Aucune offre
      Expérience négative
      Entretien moyen

Candidature

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Energy Ict (Courtrai) en janv. 2014

Entretien

Eerst een gesprek met de HR-dienst, daarna met de verantwoordelijke van sales & presales, V.D. Na met deze V.D. 2 uren te hebben samengezeten, mijn cv te hebben overlopen én verschillende vragen te hebben beantwoord, zei deze persoon dat het voor hem 'goed was', en dat ik mocht beginnen. Hij stelde me mijn collega's voor, toonde me waar ik zou zitten, en er was overleg wanneer ik zou beginnen. Toen zijn we iemand van HR gaan zoeken om het contract te regelen. (Maar weer volgens V.D. zouden mijn looneisen geen probleem zijn.) Gezien er die vrijdagavond niemand meer aanwezig was van HR, moest ik hen maandagochtend terug bellen. Die maandagochtend kreeg ik eerst niemand te pakken én was er uiteindelijk 'blijkbaar sprake van een misverstand'. Uiteindelijk hoorde ik dat ze besloten hadden niet met mij in zee te gaan. Gezien deze heel verrassende wending, wou ik graag wat meer uitleg, maar V.D. was niet beschikbaar voor enige verdere uitleg én ook de personeelsdienst kon me niet verder helpen. V.D. nam zijn GSM niet op, heeft nooit een voicemail of mail terug beantwoord, én nooit heeft iemand van hen (ook niet de personeelsdienst enige verantwoordelijkheid genomen). Hun enige uitleg was dat 'ik waarschijnlijk de dingen verkeerd geïnterpreteerd had.' Al bij al een hele negatieve en ontgoochelende ervaring dus. En blijkbaar een hele onvolwassen mentaliteit, zowel bij personeelsdienst én zeker bij V.D. de sales manager...

Questions d'entretien [1]

Question 1

Er werden niet echt vragen gesteld. Ik moest samen met hen mijn cv overlopen.
      Répondre à cette question