Encore Image Group

Recherches associées: Avis sur Encore Image Group | Offres d’emploi chez Encore Image Group | Salaires chez Encore Image Group | Avantages sociaux chez Encore Image Group
      Entretiens chez Encore Image GroupEntretiens d’embauche pour PMO chez Encore Image GroupEntretien chez Encore Image Group

Entretien pour PMO

23 déc. 2016
      Montréal, QC

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Encore Image Group (Montréal, QC) en déc. 2016

Long and tiring.... They work with a head hunter who is fairly good. Knows the customer well and gives u a good summary. The meeting with them is , like with any other head hunter is useless. A phone conversation should be enough. Then you are scheduled to meet the CEO. A lady who is very strong minded, not afraid of anything. She actually fired all her executives on an impulse just because she felt they are not good enough for the vision she has.... After that short meeting you are invited to prepare a presentation to her executives. Once you meet them you understand you are meeting a bunch of clowns (some are morons, some are too quiet and some are not focused). Their patience span is as long as my 8 y/o kid.... I would recommend NOT TO SPEND MORE THAN 10 MINUTES preparing any presentation to these guys. I would actually recommend to avoid this company. I would not work for them even if they double the offer.......

not too rough. they are not really concentrated or know what they want....