Emerson Ecologics

Recherches associées: Avis sur Emerson Ecologics | Offres d’emploi chez Emerson Ecologics | Salaires chez Emerson Ecologics | Avantages sociaux chez Emerson Ecologics
      Entretiens chez Emerson EcologicsEntretiens d’embauche pour Warehouse Associate chez Emerson EcologicsEntretien chez Emerson Ecologics

Entretien pour Warehouse Associate

24 mars 2020
      Colonial Heights, VA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Emerson Ecologics (Colonial Heights, VA) en mars 2020

Casual, inviting. Incompetent. They did not respond to application, so I resorted to the Customer Service Chat from their website. My information was forwarded to HR, who scheduled an in-person interview. Though pleasant enough, the interviewer did not respond within the time-frame promised. Indicative of unprofessional atmosphere & standards. MMPI-based "assessment" implied that HR fears getting punched in the eye for unprofessional behavior. Good Luck to them.

"How did you hear about us?"