Elevance Health

Recherches associées: Avis sur Elevance Health | Offres d’emploi chez Elevance Health | Salaires chez Elevance Health | Avantages sociaux chez Elevance Health
      Entretiens chez Elevance HealthEntretiens d’embauche pour Senior Health Information Consult chez Elevance HealthEntretien chez Elevance Health

Entretien pour Senior Health Information Consult

18 mai 2023

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Elevance Health en mai 2023

Applied online and received an email to setup a phone screen the same day. Have not received feedback yet to know outcome. Recruiter was very friendly and asked general and job-specific questions. Reviewed hours, location, and salary range. Salary range given during interview did NOT match job description/posting.

General: How long have you been with your current employer? Why are you looking for a new position? Are you familiar with XYZ programs?

SQL coding questions: Difference between Union and Union All How do you find a slow running proxy or statement? How do you analyze query performance? Difference between HAVING vs WHERE statements Can CASE be within a WHERE statement? Can aggregate functions bet used in WHERE statements?