Eagle Hi-Tech

Recherches associées: Avis sur Eagle Hi-Tech | Offres d’emploi chez Eagle Hi-Tech | Salaires chez Eagle Hi-Tech | Avantages sociaux chez Eagle Hi-Tech
      Entretiens chez Eagle Hi-TechEntretiens d’embauche pour Software Trainee Engineer chez Eagle Hi-TechEntretien chez Eagle Hi-Tech

Entretien pour Software Trainee Engineer

17 sept. 2025

J'ai passé un entretien chez Eagle Hi-Tech

Apps, coding-each 20 mins Next hr All three will be held on the same day not like if clear apps only next round To pass apps 16 / 20 and coding u can't even understand the concept , they gave matrix program for me i have done all moderate but atlast they said u have not cleared an if u r ok i can refer u but u should pay 40 k i declined and came atlast after coming out they called me again for no reason they asked me to sit for 10 mins and said me to leave worst experience ever without reference don't go

Simple oops question like very basic definition enough